Dioptrické brýle dámské okrouhlé

Zobrazení Mřížka Seznam

Produkty 73-96 z 423

na stránce
Zobrazení Mřížka Seznam

Produkty 73-96 z 423

na stránce

Dámské okrouhlé dioptrické brýle

V minulosti se kulatým dioptrickým brýlím říkalo nerdy brýle, protože byly spojovány s tlustými skly a příliš velkými obroučkami. Móda se rychle vyvíjí - dnes návrhy v tomto univerzálním tvaru zcela změnily svou tvář. Kulaté dioptrické brýle jsou předmětem touhy mnoha žen – dámy si dokonale uvědomují, že takový model krásně ladí s jejich jemnou krásou. Klasické obruby nás dělají mladšími a zářivějšími, proto zájem o kulaté obruby roste.

Kulaté dioptrické brýle? Okrouhlé brýle je stále na vrcholu!

Proč si kulaté dioptrické brýle tak silně spojujeme s retro estetikou? Móda jedinečných modelů vzkvétala v 70. letech, kdy je nosily ty největší hvězdy – včetně Johna Lennona, kterému vděčíme za alternativní název obrouček. Obliba této nabídky ani přes čas neupadá - dnes ji využívají jak starší lidé, tak velmi mladí zákazníci. Kulaté dioptrické brýle jsou bezesporu nadčasovým doplňkem, který si získává ženská srdce díky svému originálnímu designu a výjimečnému pohodlí. Kulaté brýle opticky vyhlazují výrazné rysy obličeje a dělají vrásky méně viditelné. Mladé dívky volí tento tvar brýlí, protože dokonale ladí s bezstarostnou, teenagerskou energií.

Kulaté dioptrické brýle jsou doplňkem každé ženy

Budou kulaté dioptrické brýle slušet každé ženě? Ano - bohatá kolekce obrouček tohoto tvaru obsahuje několik stovek možností, díky kterým si i ta nejnáročnější žena najde ten jeden dokonalý pár. Zaoblené hrany obzvláště dobře zapadají do krásy klientů s protáhlým obličejem, výraznou bradou nebo vysokým čelem. Kulaté čočky dokonale vyrovnávají proporce obličeje a usnadňují nám přijetí našeho vzhledu. Tento klasický typ obrouček nebude vždy vyhovovat ženám s plnými tvářemi nebo velmi malým obličejem. Naštěstí se majitelky tohoto typu krásy nemusí kulatých dioptrických brýlí vzdávat – stačí vyzkoušet více možností a jistě najdete takovou, která bude dokonale vyhovovat vašim potřebám.

Podívejte se na další brýle okrouhlé: