Sluneční brýle pánské Aviator

Zobrazení Mřížka Seznam

Produkty 97-120 z 241

na stránce
Zobrazení Mřížka Seznam

Produkty 97-120 z 241

na stránce

Sluneční brýle pánské pilotky

Pánské sluneční brýle Aviator jsou návrhem, který natrvalo vstoupil do kánonu klasiky. Modely nazývané také pilotky patří již řadu let mezi nejčastěji volené doplňky chránící před škodlivým UV zářením. Díky promyšlenému tvaru čoček jsou brýle výjimečně pohodlné, efektivní a ještě lépe blokují oslepující záři slunce.

Aviator - brýle ve stylu hollywoodských hvězd

Aviátory zpočátku používalo americké letectvo – odtud název "pilot shoes". Příslušenství určené pro armádu sklidilo obrovský úspěch, a proto se Aviators dostaly do běžného prodeje a získaly si srdce lidí po celém světě. Dnes si pilotky spojujeme s hrdiny akčních filmů a odvážnými, sebevědomými muži. Ikonický tvar rámečků jsme viděli na velké obrazovce ve filmu „Top Gun“ s Tomem Cruisem v hlavní roli. Od té doby se milovníci filmů zbláznili do nošení Aviators. Přestože od premiéry výše zmíněného hitu uplynulo mnoho let, láska k oblíbeným pilotům trvá. Muži je stále milují, protože poutavý doplněk dokonale zvýrazní syrové rysy obličeje a v každém muži si připadá jako filmový superhrdina.

Nadčasový charakter pánských aviátorů ve verzi protisluneční ochrany

Sluneční brýle Aviator si získaly obrovskou oblibu, takže budou vždy ceněným a stylovým doplňkem. Muži při výběru tohoto tvaru nemusí dbát na nejnovější trendy, protože letci jsou vždy vítáni. Tradiční modely s kovovým rámem jsou ideální variantou pro minimalisty. Přestože letci obvykle nemají žádné dekorace, jejich poutavé čočky vytvářejí velkolepý efekt bez ohledu na příležitost a styl. Pilotky se líbí všem mužům, kteří mají rádi klasický styl a vědí, že správně zvolené doplňky jsou nesmírně důležitým prvkem image moderního muže.

Odvážné návrhy pro pánské sluneční brýle ve verzi Aviator

Kruhový most, průhledné rámečky, nebo třeba fialové čočky? Pánské sluneční brýle Aviator přicházejí v různých, překvapivých podobách. Bohatá nabídka obchodu Kodano.cz je opravdovou lahůdkou pro muže, kteří mají rádi jedinečné doplňky. Milovníci zajímavých doplňků jistě ocení sportovní aviatiky s želvovinovým rámem a bílými nožičkami i originální návrhy od největších módních domů, které se zaměřují na poutavé zlaté a červené zdobení.

Podívejte se na další brýle Aviator: